Comunitat Valenciana

Els tres ciclistes ferits a Oliva (València) atropellats per una conductora embriaga continuen ingressats en la UVI

  • Els tres ciclistes ferits en l'accident ocorregut este diumenge a Oliva (València) -en el qual van morir dos homes i pel qual ha sigut detinguda una conductora de 28 anys que va donar positiu en alcohol i drogues- continuen ingressats en les unitats de vigilància intensiva (UVI) de diversos hospitals de la Comunitat Valenciana.
Imatge del lloc de l'accident6i a Oliva
Imatge del lloc de l'accident6i a Oliva
GVA 112
Imatge del lloc de l'accident6i a Oliva

Així, el pacient que va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital La Fe de València seguix ingressat en l'hospital, on roman en una Unitat de Vigilància Intensiva.

Per la seua banda, el pacient que va arribar a l'Hospital Dénia va ser intervingut per múltiples fractures. Ara mateix es troba en la Unitat de Vigilància intensiva i està estable dins de la gravetat.

Finalment, el pacient que va arribar a l'Hospital Ribera per politraumatisme sever està en la Unitat de Vigilància Intensiva i el seu pronòstic és reservat, detalla la Conselleria de Sanitat.

El sinistre es va produir ahir diumenge quan una dona va atropellar amb el seu vehicle un grup de sis ciclistes en el quilòmetre 206 de la N-332 a Oliva. Dos d'ells van morir i altres tres van resultar ferits de gravetat.

La conductora va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents i va ser arrestada per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i tres per lesions greus.

L'equip d'atestats de la Guàrdia Civil de Gandia es va fer càrrec de la investigació de l'accident i va instruir diligències per a la conductora en el jutjat d'instrucció número 2 d'esta localitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento