Comunitat Valenciana

La 'València Tattoo convention', que reunix al juny professionals de tot el món, duplica la seua dimensió

  • La 17 València Tattoo Convention, que se celebrarà del 9 a l'11 de juny, reunirà a Alboraia professionals de tot el món i en esta edició duplicarà la seua dimensió, segons han informat els organitzadors de l'esdeveniment.
Cartell de la València Tattoo Convention
Cartell de la València Tattoo Convention
AYUNTAMIENTO ALBORAIA
Cartell de la València Tattoo Convention

La convenció internacional se celebrarà de nou a l'Hotel Olympia d'Alboraia (València) on es va traslladar l'any passat i enguany ocuparà tots els salons del local arribant pràcticament a duplicar les dimensions de l'edició anterior.

Els tatuadors realitzaran xous i performances en l'escenari principal de l'hotel de forma contínua i podran participar en un concurs que atorgarà premis segons diferents categories.

Entre els professionals que assistiran a la trobada hi ha persones procedents de Polònia, Colòmbia, Xile, l'Argentina i Bèlgica així com de Xinesa, Laos, el Brasil, Rússia, Itàlia i França.

Cada jornada, es presentaran a concurs els millors tatuatges realitzats durant la convenció, amb Plaques de Guanyadors en les categories de Negre/Gris, Color, Old & New School, Free Hand, Millor del Dia.

Els guanyadors de la categoria Millor del Dia de cada jornada automàticament competiran en la categoria Millor de la Convenció, premi que evidentment s'entregarà el Diumenge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento