«Els 11 anys de BMP han coincidit amb els millors del sector a Espanya i al món»

On situa el present Saló Meeting Point?

Avui el nostre saló és un nom conegut, reconegut i valorat nacional i internacionalment, i s’ha convertit en el punt de trobada del sector immobiliari a la tardor a Barcelona.

Quines són les claus del seu posicionament?

Hem tingut la sort de que aquests 11 anys han coincidit amb els millors anys de la història del sector a Espanya i al món, el que sense cap mena de dubte ens ha ajudat a fer el gran saló que avui gaudim.

I la seva principal aportació al sector?

Durant aquest període el sector immobiliari s’ha fet gran, fort i professionalitzat i crec sincerament que Barcelona Meeting Point ha contribuït molt especialment a la internacionalització del sector.

El saló dedica en aquesta edició un lloc expositiu preferent al Brasil.

Hem organitzat un espai de 4.000 m2 bruts dedicat a Brasil que hem anomenat Live & Invest in Brazil. La superfície d’exposició dedicada a Brasil més gran d’Europa mai feta, amb la presència de la ministra de Turisme de Brasil, Marta Suplicy, i sis Governadors d’Estats.

Un valor del Brasil és el del medi ambient. Potenciaran aquest factor al saló?

En aquesta edició donem, juntament amb Endesa, uns Premis a la Sostenibilitat i el Medi Ambient a les empreses que s’han distingit per preservar-los i per fer desenvolupaments immobiliaris sostenibles.

Com interpreta els missatges negatius que darrerament es llencen contra la situació del mercat inmobiliari al nostre país?

Tot això està provocant una certa reestructuració a les empreses. Malgrat tot, crec sincerament, i sobretot espero, que la professionalitat i solidesa del sector aguantarà perfectament els ruixats.  El meu és un missatge de confiança i d’esperança en què la situació actual sigui un ci- cle curt que passi a regularitzar-se i normalitzar-se en un temps molt breu.

Finalment, al 2008 tindrem dos salons Meeting Point més a Europa.

El primer serà a Varsòvia (Polònia) del 22 al 24 d’abril del 2008. I el segon i novetat, el Bucarest Meeting Point, que s’organitzarà a la capital de Romania del 20 al 22 de maig del proper any. Tres fires immobiliàries no les fa ningú a Europa.

BIO

Enric Lacalle Coll (Barcelona, 1950) presideix el comitè executiu del saló professional Barcelona Meeting Point des del 1997.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento