Comunitat Valenciana

Baleària reforça les seues connexions entre la Comunitat i Eivissa amb 4 rutes setmanals des de València este estiu

  • La naviliera Baleària reforçarà este estiu les seues connexions entre la Comunitat Valenciana i l'illa d'Eivissa amb quatre servicis setmanals amb un 'fast ferri' entre el port de València i Sant Antoni (Eivissa). En total, la companyia oferirà 36.000 places durant els mesos de temporada alta.
Buc 'fast ferri' Pineda del Riu
Buc 'fast ferri' Pineda del Riu
BALEÀRIA
Buc 'fast ferri' Pineda del Riu

En un comunicat, la companyia, amb seu a Dénia (Alacant), ha precisat que el servici serà operat pel buc d'alta velocitat 'Pinar del Río' amb una durada de sol tres hores per trajecte. La ruta s'iniciarà el pròxim 9 de juny amb dos servicis setmanals i s'ampliarà a quatre servicis (dilluns, dijous, divendres i diumenge) a partir del 19 de juny. L'eixida des de València serà a les 15.30 hores i des del port eivissenc a les 11.00 hores.

Este nou servici complementa les connexions diàries en alta velocitat que la naviliera opera entre Dénia i Sant Antoni durant l'estiu amb el mateix buc. Estos servicis també se sumen a les rotacions diàries que la naviliera realitza durant tot l'any des del port dianense fins a Eivissa amb el ferri 'Bahama Mama', així com a les sis connexions setmanals des de València amb el ferri 'Nápoles'.

La 'Pinar del Río' té una capacitat per a 450 passatgers i 80 vehicles i aconseguix una velocitat màxima de 32 nucs. El buc, que ha renovat recentment les butaques, moquetes i banys i ha realitzat millores en la zona de mascotes, disposa de bar-cafeteria, botiga, zona recreativa, wifi i servicis per a famílies i persones amb mobilitat reduïda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento