Comunitat Valenciana

Cuiners, venedors i clients del Mercat Central de València protagonitzen un emotiu vídeo dedicat a les mares

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
Vídeo #GraciasMamá
Vídeo #GraciasMamá
EUROPA PRESS
Vídeo #GraciasMamá

El Mercat Central de València ha volgut commemorar el Dia de la Mare, que se celebra este diumenge 7 de maig, amb un emotiu vídeo en el qual prop d'un centenar de venedors i clients -entre els quals hi ha cuiners, polítics, esportistes, persones anònimes de la societat civil i turistes- recorden i feliciten les seues mares i els agraïxen tot el que han fet per ells.

En el marc de la campanya '#GraciasMamá', la gravació arreplega testimoniatges com els de el periodista Paco Alonso, el ciclista Ángel Casero, el polític de Ciutadans Fernando Giner i cuiners com Alejandro Platero (Restaurant Macel.lum), Carlos Julián (Restaurant Ampar), María José Martínez (Restaurant Lienzo), Germán Carrizo (Restaurant Fierro), Bárbará Amorós o Sebastien Gros, al costat de tantes altres persones que han passat per l'emblemàtic mercat valencià.

El vídeo, realitzat per Movieclip, compta amb dos versions, una curta de dos minuts i una altra un poc més llarga, que des d'este dijous es pujaran tant al Facebook com al canal Youtube del Mercat, han anunciat en roda de premsa el president del Mercat Central, Francisco Dasí, i la gerent de l'establiment, Cristina Oliete.

En este sentit, Dasí ha destacat que "a tots ens canvia la cara quan parlem de les nostres mares, del millor que tenim en nosaltres mateixos". Així mateix s'ha referit a la seua figura com "aquella persona que de manera primigènia ens ha acostat este mercat, a menjar bé, més sa i ens ha introduït en el menjar de cullera".

I menció especial ha fet a aquelles mares al seu torn venedores que han introduït a molts com a ell "en el meravellós món del Mercat. Elles han fet que l'estimem i que continuem amb l'herència que ens van deixar", ha assegurat.

En vídeo comprova que "l'amor per una mare no entén de distàncies", com manifesten els cuiners Germán Carrizo i María José Martínez, que encara tenint-la lluny, la senten "a prop" d'ells "vetlant-los i sentint-se orgullosa".

També "orgullosa" se sent la mare d'Alejandro Platero, i no solament pel que ha aconseguit en el món de la gastronomia, sinó perquè com ell assenyala en el vídeo, "li va ensenyar els valors fonamentals que cal saber en la vida".

Mares que com diu la cuinera Bàrbara Amorós, els van donar als seus fills la "llibertat per a perseguir els seus somnis", com el ciclista Ángel Casero, que també posa en valor a la seua mare, que li va donar "tot quan era xiquet".

Francisco Dasí ha fet un a part per a agrair al portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, la seua participació, que es va gravar el 19 d'abril, atés que recentment va perdre la seua mare, i ha assenyalat que "és la nostra xicoteta mostra d'afecte en estos difícils moments".

Al llarg del vídeo, fins a quasi un centenar de persones han donat les #GraciasMamá a les seues progenitores pel bé que els han transmès, per les seues cures, pel seu amor, per ajudar-los a convertir-se en els qui són, a perseguir els seus somnis, per aguantar-los, per la seua ajuda en els moments difícils, per estar sempre ací, pels seus valors, pels seus besos, per les seues abraçades, per ser unes heroïnes, per ser especials, per ser "la millor".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento