Comunitat Valenciana

Grau arriba a la comissió de Fira València per a parlar "de fets, no de supòsits ni coses rares"

  • L'exvicealcalde de València Alfonso Grau ha arribat este divendres a les Corts Valencianes uns minuts abans de les 10.00 hores para comparéixer en el marc de la comissió d'investigació de Fira València, de la qual va ser vicepresident primer, i encara que no ha volgut fer declaracions als mitjans, ha assegurat que dins parlarà "de fets, no de supòsits ni d'idees ni de coses rares".
Alfonso Grau en les Corts Valencianes
Alfonso Grau en les Corts Valencianes
EUROPA PRESS
Alfonso Grau en les Corts Valencianes

En ser abordat por els nombrosos mitnas de comunicació que l'esperaven al parlament valencià, Grau ha assenyalat que contestarà en la comissió perquè seria "una descortesia" respondre abans als periodistes que als diputats. "Vaig a parlar ací dins", ha reiterat a les successives preguntes.

En ser qüestionat sobre la informació que apareix i en el marc del cas Taula, en el qual està investigat, i en virtut de la qual el seu exassessor Jesús Gordillo afirma que li va entregar 700 bitllets de 500 euros per a finançar el PP, Grau s'ha limitat a contestar: "Es lliure de dir el que vullga i jo també, i vosté, i tots".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento