Comunitat Valenciana

El repartidor que va bufetejar al youtuber "cara anxova" li demana la mitat del benefici generat pels vídeos

  • El repartidor que va propinar una bufetada al youtuber alacantí 'MrGranbomba' per haver-li cridat "cara anxova" durant una de les seues bromes de càmera oculta, li reclama la mitat dels guanys econòmics obtinguts amb els vídeos. Així ho ha informat l'advocat del treballador, Carlos Frigola, qui ha indicat que l'acte de conciliació contra el youtuber s'ha fixat per al pròxim 30 de maig, en el jutjat de primera instància d'Alacant.
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats el març passat
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats el març passat
Europa Press
MrGranBomba a la seua arribada als jutjats el març passat

Frigola, en declaracions a Europa Press este dimecres, ha explicat que el que demanen en este acte de conciliació, previ a la presentació d'una querella criminal, és que 'MrGranbomba' "reconega que ha vulnerat el dret a l'honor, la privacitat i la imatge" del seu client així com les "calúmnies i injúries" que ha emès contra ell.

A més, el lletrat entén que el youtuber s'ha lucrat amb els vídeos de la broma i les circumstàncies posteriors que s'han generat "sense el consentiment" del repartidor, per la qual cosa sol·licita "una reclamació econòmica del benefici obtingut a costa del meu client".

Esta reclamació econòmica ascendiria a la mitat del benefici obtingut, encara que no ho ha pogut xifrar, ja que després de la repercussió mediàtica de la broma, el youtuber va vendre el seu canal en Internet per un import que no ha desvetlat al·legant un contracte de confidencialitat.

CONDEMNAT A UNA MULTA DE 30 EUROS

Per la seua banda, el jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant va condemnar el març passat a pagar una multa de 30 euros al repartidor per haver bufetejat al youtuber durant la broma de càmera oculta i li va eximir de pagar una indemnització al denunciant.

D'esta manera, la sentència, de 42 pàgines, establia una condemna menor de la qual demanava tant l'acusació particular -180 euros i indemnització de 300 euros-, com la Fiscalia -multa de 120 euros-. Així mateix, reconeixia que el conegut youtuber s'ha lucrat amb la gravació de la broma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento