Comunitat Valenciana

Rus: "Mai he demanat diners ni per a mi ni per al partit perquè no m'ha fet cap falta"

  • VALÈNCIA, 3 (EUROPA PRESS)
Rus en la seua compareixença en Corts
Rus en la seua compareixença en Corts
EUROPA PRESS
Rus en la seua compareixença en Corts

L'expresident de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus, ha negat este dimecres en la comissió de les Corts en la qual s'investiga l'adjudicació de places d'accessibilitat que haja demanat diners a cap empresa: "Mai he demanat diners ni per a mi ni per al partit perquè no m'ha fet falta, ni per a Rus ni per al PP".

Així s'ha pronunciat durant una compareixença en la qual els diferents grups li han recordat el contingut d'algunes de les converses que apareixen en el cas Taula, amb l'exgerent d'Imelsa, Marcos Benavent, com a protagonista. Sobre este tema, ha lamentat que es faça cas a "un senyor pròfug" que es va entregar perquè se li van acabar els diners. "Si es creuen això, jo no m'ho crec, i a més mirant-me als ulls, si algun dia em mira, si em mira, vull que algun dia m'ho diga a la cara".

"Açò és una fal·làcia, és una mentida, però sóc fort, encara no m'ha agafat un infart i aguantarem fins al que hàgem d'aguantar", ha remarcat Rus, que ha posat en relleu que ell mateix va denunciar l'autodenominat 'ionqui dels diners' al gener de 2015.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento