Tura diu que el crim de Berga es va poder evitar

Si els organitzadors del concert haguessin col·laborat. La consellera d’Interior, Montserrat Tura, va dir ahir al Parlament que el crim de Berga es podria haver evitat si els organitzadors del concert on hi va haver la baralla, haguessin col·laborat en la identificació dels agressors abans que actuessin.
Tura, a més, acusa els organitzadors de no assumir cap responsabilitat perquè no tenien mesures de seguretat ni serveis d’assistència.

No obstant, la consellera va reconèixer que havien ocultat la confrontació existent des de fa anys entre la Policia i algunes entitats juvenils. Tura va afirmar que ha après la lliçó que ocultar un problema no és bo per solucionar-lo. Per això, va estendre ahir la mà als ciutadans de Berga per arribar a una concòrdia amb els Mossos d’Esquadra i acabar així amb el «conflicte latent» que, va admetre, existeix des del 1998.

La consellera va instar els berguedans a desconvocar les manifestacions contra la Policia i, com a mostra de bona voluntat i de l’inici d’una nova etapa, va anunciar que el cos policial està disposat a «millorar» i «escoltar» .

Mostrar comentarios

Códigos Descuento