Estañ és el candidat a la Secretaria General de Podem per 'Aprofundir el canvi' i Mínguez lidera la llista al CCV
Estañ és el candidat a la Secretaria General de Podem per 'Aprofundir el canvi' i Mínguez lidera la llista al CCV APROFUNDIR EL CANVI

La iniciativa, crítica amb l'actual direcció de Podem encapçalada per Antonio Montiel, ha conclòs el seu procés de primàries designant a Estañ i Mínguez com a caps visibles de la candidatura. Després d'esta última, figuren en la llista per al Consell Ciutadà Valencià el senador Ferran Martínez, Carla Monleón, Jaume Monfort, Maria Oliver i César Jiménez.

"Hem escollit el millor equip per a encapçalar Podem en el futur amb la participació de més de 200 persones. Amb esta metodologia estem recuperant l'impuls participatiu que va mobilitzar i va il·lusionar a tanta gent en l'inici de Podem, però que a poc a poc s'ha anat perdent", ha explicat Estañ.

Així, ha defès l'aposta per "tornar a esta metodologia convençuts que és necessària per a vacunar-nos contra les dinàmiques dels vells partits, que ho acorden tot en despatxos foscos d'esquena a la gent".

'Aprofundir el canvi' ja té clars els noms per a la pròxima Assemblea Ciutadana Valenciana, encara que continua en negociacions amb altres iniciatives per a buscar acords de documents i equips, després d'haver tancat un preacord amb Aprofundiment Democràtic. El termini per a presentar candidatures s'ha ampliat per part de l'equip tècnic de l'Assemblea Ciutadana fins al 3 de maig.

Consulta aquí más noticias de València.