Comunitat Valenciana

Les alumnes del Berklee College of Music a València podran optar a una beca Formation Scholars impulsada per Beyoncé

  • Berklee College of Music és una de les quatre universitats que participen en els Formation Scholars awards anuals de Beyoncé Knowles-Carter, que començaran esta tardor. Berklee concedirà una beca a una estudiant de màster o universitària dels seus campus de València (Espanya) o a Boston (els Estats Units).

Les ajudes Formation Scholars animen i recolzen les dones jóvens que "no tenen por de pensar diferent i que són atrevides, creatives, conscients i segures". El termini per a presentar sol·licituds començarà l'1 de maig, informa la institució educativa a través d'un comunicat.

"En Berklee adorem a Beyoncé. Com a cantant, compositora, productora, artista i persona humanitària, Beyoncé és un model fort i inspirador para nostres estudiants", segons el president de Berklee, Roger H. Brown.

"La seua banda femenina original va incloure una professora actual i dues exalumnes de Berklee. El suport de Beyoncé a una estudiant del campus de València o de Boston tindrà un impacte sobre la indústria de la música mundial, i perllonga la pròpia missió de Beyoncé de potenciar l'excel·lència artística i les pràctiques empresarials innovadores, la qual cosa l'ha convertit en l'artista més competent del segle XXI", ha asseverat.

El Formation Scholars consistix en una beca de 25.000 dòlars disponible per a estudiants que estudien música, art, literatura o estudis afroamericans en quatre institucions selectes, que inclouen Berklee, Spelman College, Howard University, i Parsons School of Design. Juntament amb les seues sol·licituds, les estudiants han de presentar un assaig curt explicant com Lemonade ha inspirat els seus objectius educatius.

Els terminis de sol·licitud seran establits per cada universitat, que oferirà els formularis de sol·licitud necessaris per a les candidates.

Berklee va celebrar recentment el desé aniversari de la banda femenina original de Beyoncé en el Berklee Performance Center com a part de la seua programació Signature Sèries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento