Comunitat Valenciana

La CVMC trau a licitació els servicis necessaris per a la multicontinuïtat per 1,4 milions

  • La Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) ha tret a licitació el subministrament dels sistemes i servicis necessaris per a la posada en explotació de la multicontinuïtat amb un pressuposat base total d'1,39 milions d'euros.
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre
EUROPA PRESS
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre

Segons publica este dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), els oferisques poden presentar-es fins al 4 de maig i els sobres s'obriran el 16 de maig (documentació tècnica) i 16 de juny (documentació susceptible de valoració mitjançant fórmules matemàtiques).

El lloc d'execució serà en la seu de Burjassot amb un termini de 16 mesos. Els criteris d'adjudicació seran el preu, la reducció del termini d'entrega, la valoració de la solució tècnica i del nivell de servici, així com la valoració del projecte d'execució.

El valor estimat del contracte és d'1,5 milions d'euros. Durant la vigència del mateix és podrà ampliar el nom de canals de la multicontinuïtat fins a un màxim de quatre configurables SD/HD per un import màxim del 20% addicional sobre el preu d'adjudicació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento