Comunitat Valenciana

Administratius diuen que de vegades es feien contractes en Imelsa "només" amb un telèfon i un carnet d'identitat

  • Administratius que treballaven en l'empresa pública Impuls Econòmic i Local (Imelsa) de la Diputació de València han afirmat davant el jutge que en ocasions s'han arribat a fer contractes en l'entitat únicament comptant amb un número de telèfon i un carnet d'identitat, sense cap dada més. Així, no es mirava ni la qualificació professional, segons han indicat a Europa Press fonts coneixedores dels interrogatoris.
Ciutat de la Justícia
Ciutat de la Justícia
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia

D'esta manera s'han pronunciat tres administratius que han comparegut este dimecres en el Jutjat d'Instrucció número 18 de València, dins de la peça dels 'zombies' del cas Imelsa, en la qual s'investiga la contractació de persones que no haurien anat a treballar i el pagament d'indemnitzacions irregulars en el si d'Imelsa.

Estos administratius han explicat que treballaven baix els ordes de María Escrihuela, qui ocupava el càrrec de responsable de recursos humans d'Imelsa des que l'exgerent Marcos Benavent va prendre les regnes de la societat. No obstant açò, han afirmat que desconeixien qui li donava les instruccions de contractació a Escrihuela.

Ells s'encarregaven de complir amb el que se'ls demanava i han indicat que el gruix de la contractació d'assessors va començar en l'època en la qual es va incorporar Benavent a l'empresa pública. També han dit que desconeixen si els treballadors contractats anaven realment als seus llocs de treball.

El que sí han indicat és que en alguna ocasió els van manar fer contractes comptant solament amb el número de telèfon i el del Document Nacional d'Identitat de la persona indicada, sense poder veure la seua qualificació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento