Comunitat Valenciana

Intervenen 2.860 paquets de tabac ocults en tres maletes d'un passatger en l'aeroport de València

  • Efectius de la Guàrdia Civil han intervingut 2.860 paquets de tabac camuflats en els dobles fons de tres maletes d'un passatger en l'aeroport de València, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Paquets de tabac ocults en maletes en l'aeroport de València
Paquets de tabac ocults en maletes en l'aeroport de València
GC
Paquets de tabac ocults en maletes en l'aeroport de València

La intervenció va tindre lloc ahir i els agents van estendre acta-denúncia contra el passatger, un home de 32 anys i de nacionalitat armènia que procedia de l'aeroport de Moscou (Rússia) via Varsòvia (Polònia).

Este vol internacional tenia prevista la seua arribada a l'aeroport de Madrid i, per inclemències meteorològiques, va ser desviat a l'aeroport de València, lloc en el qual l'home va ser identificat per la Guàrdia Civil quan es disposava a arreplegar l'equipatge facturat davant les sospites que poguera portar tabac de contraban.

En este escorcoll de les seues pertinences, els agents van trobar 1.620 paquets de tabac ocultes en dos equipatges mitjans -maletes, concretament-. Per estos motius, van sancionar l'home com a suposat autor d'una infracció a la Llei de Contraban.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent para, d'eixa manera, poder eradicar el tràfic de contraban i substàncies estupefaents en l'aeroport de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento