Comunitat Valenciana

Detingut un home a Elx acusat d'abusar sexualment de menors

  • Agents de la Policia Local d'Elx (Alacant) han detingut un home d'uns 40 anys com a presumpte autor d'abusos sexuals a menors. La investigació va arrancar després de rebre una telefonada d'alerta en la central operativa de l'O92 el passat dia 14, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Segons han explicat, els agents van acudir al domicili de la persona que va realitzar una telefonada en la qual informava que dos amigues del seu fill havien acudit "molt nervioses i espantades" a la seua casa manifestant que la parella sentimental de la mare d'una d'elles els havia efectuat eixa mateixa vesprada tocaments no consentits.

Les presumptes víctimes van corroborar els fets davant els policies i fins i tot una d'elles va reconéixer haver sigut objecte d'altres agressions sexuals, de forma reiterada, des que tenia 7 anys. A més, van informar que una tercera amiga havia sigut objecte d'abusos similars.

Davant estos fets, una dotació policial va acompanyar a l'Hospital General la jove presumptament agredida perquè rebera assistència mèdica i al mateix temps, dos dotacions del 092 van acudir al domicili del presumpte agressor que, una vegada identificat, va ser detingut i traslladat a dependències policials per a instruir les oportunes diligències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento