Comunitat Valenciana

Marí entrega a Puig i Ferri samarretes amb lemes al·lusius al 'pollo' pels PGE

  • Marí complia així el compromís que va adquirir este dimarts en els passadissos de les Corts.
  • La setmana passada Mónica Oltra va dir que "pareix que s'ha de 'montar un pollo' perquè el Govern faça cas".
  • Este dimarts Marí va fer al·lusió a les paraules de la vicepresidenta: "Mariano, sigues fort perquè t'anem a 'montar un pollo'".
Ferri amb les samarretes
Ferri amb les samarretes
EUROPA PRESS
Ferri amb les samarretes

El fins a este dimecres portaveu en les Corts de Cs, Alexis Marí, ha entregat en l'hemicicle de la cambra una samarreta al president de la Generalitat, Ximo Puig, amb el lema: 'Rajoy sé fuerte. Te vamos a montar un pollo' i una altra al síndic de Compromís, Fran Ferri, amb la frase: 'Sí, habrá que montar un pollo'.

En la part davantera estava impresa la imatge d'un pollastre amb un capa roja per a mostrar d'esta manera el suport de Marí a l'exigència del Consell de reclamar a Madrid una millora dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a la Comunitat Valenciana.

Marí complia així el compromís que va adquirir este dimarts en els passadissos de les Corts, després de l'acte reivindicatiu per a criticar la falta d'inversions en els comptes generals de l'Estat a la Comunitat, de repartir samarretes amb este lema.

Va ser la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, qui va utilitzar esta expressió en una roda de premsa per a explicar els acords adoptats en el ple del Consell, en la qual en ser preguntada pels pressupostos es va lamentar: "pareix que s'ha de 'montar un pollo' perquè el Govern faça cas".

Marí, en la seua intervenció d'este dimarts en l'acte de les Corts per a reivindicar una millora en els pressupostos, -al qual va acudir per la formació taronja únicament juntament amb els diputats Domingo Rojo, David de Miguel i Alberto García-, va fer al·lusió a les paraules d'Oltra i va afirmar: "Mariano, sigues fort perquè t'anem a 'montar un pollo'" fent-se ressò també del missatge que el president de Govern va enviar a Luis Bárcenas.

Per açò, en arribar este dimecres a l'hemicicle ha fet entrega al portaveu de Compromís Fran Ferri de la samarreta ja que Oltra no estava present en la sessió de control per tindre una reunió institucional, així com al president del Consell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento