Comunitat Valenciana

Compromís, "fart" de "traïcions com les del Bonig i el PPCV a la reivindicació d'un tracte just" en finançament

  • El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha assegurat este divendres que estan "farts" de "traïcions" com les quals sosté que ha realitzat la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i el PP a la reivindicació d'un "tracte just" en finançament, davant l'anunciada absència dels 'populars' a l'acte del 25 d'Abril en les Corts Valencianes de rebuig als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) i les inversions que contemplen per a la Comunitat.
Fran Ferri
Fran Ferri
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Fran Ferri

"Bonig demostra que ella i el seu partit no són de fiar, que són capaços de firmar una declaració institucional en la qual es convoca l'acte reivindicatiu del 25 d'Abril per a després desmarcar-se del que han firmat", ha criticat el portaveu de Compromís en un comunicat després de l'anunci del PP a participar en un acte, es que va acordar en una declaració unànime en les Corts Valencianes.

Per a Ferri, "el que hi ha darrere de tot açò és el mateix que explica per què estem patint tants anys de marginació per part de l'Estat sense que mai passada gens, que a l'hora de la veritat els membres valencians del PP anteposen els interessos del seu partit als interessos dels valencians i valencianes".

"Estem davant una greu deslleialtat per part de Bonig i el PPCV cap als ciutadans als quals representen. Però el que han de tindre clar en el PP és que els valencians ja han dit prou, que estem farts de traïcions i que ja ningú es creu que intenten ara ocultar la seua covardia davant Madrid redoblant les crítiques absurdes al Govern valencià", ha manifestat.

Al seu juí, "la qüestió ací està ben clara: el Govern central ha tornat a insultar els valencians amb uns Pressupostos Generals de l'Estat vexatoris i el PPCV ha decidit abandonar el que hauria de ser una protesta unànime de totes les forces polítiques i la societat civil valenciana per a deixar ben clar que no acceptem que se'ns seguisca marginant i que exigim una rectificació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento