Comunitat Valenciana

Detinguts dos jóvens per robar en una ONG d'Elx productes destinats a persones necessitades

  • Agents de la Policia Nacional han detingut dos jóvens de 21 anys acusats de robar en les instal·lacions d'una ONG d'Elx (Alacant) productes destinats a les persones necessitades, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La inspecció ocular practicada pels agents de la Brigada Local de Policia Científica d'Elx va permetre la identificació d'un dels autors del robatori en l'ONG, situada en el barri del Carrús d'Elx.

Els fets van tindre lloc a mitjan juny de l'any passat, quan dues persones van accedir al recinte d'una institució privada, dedicada a l'ajuda de persones sense recursos, d'on presumptament van sostraure "multitud" de mercaderia, disposada per a ser entregada en l'àmbit de la tasca social que realitza l'entitat.

Els autors van saltar la tanca perimetral que envolta l'edifici i van fracturar una de les finestres per a accedir a l'interior. La inspecció ocular duta a terme pels agents de la Brigada Local de Policia Científica d'Elx va permetre la identificació d'un dels autors.

Després de diverses gestions d'investigació, els agents van establir un dispositiu orientat a la localització d'esta persona, que va ser detinguda a la localitat de Sant Vicent del Raspeig (Alacant). Posteriorment van identificar el segon presumpte autor dels fets, arrestat a Elx. Tots dos han sigut acusats d'un delicte de robatori amb força en les coses i ja han sigut posats a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento