Condemnat a 18 anys de presó l'home que va assassinar amb un pal i una clau anglesa la seua parella a Elx

Condemnat a 18 anys de presó l'home que va assassinar amb un pal i una clau anglesa la seua parella a Elx

  • La secció setena de l'Audiència provincial d'Alacant, amb seu a Elx, ha condemnat a 18 anys de presó un home que va assassinar la seua dona amb un pal de fusta amb claus de metall i una clau anglesa en una casa abandonada en la partida il·licitana de l'Altet. En aplicació del veredicte d'un jurat, se li imposa, a més, una indemnització de 150.000 euros en favor dels hereus de la dona.

En la sentència de data del passat 6 d'abril, que ha donat a conéixer este dijous el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), es concreta que l'home va reconéixer els fets i que tant l'acusació particular, com la defensa, es van adherir a la qualificació del fiscal.

La fiscalia, en les seues conclusions definitives, va qualificar els fets d'assassinat amb traïdoria i acarnissament, amb l'agreujant de parentiu i els atenuants de confessió i actuar baix els efectes de l'alcohol.

Segons els fets provats, l'home va estar consumint alcohol la nit del 31 d'octubre i el matí de l'1 de novembre de 2015 fins que al migdia d'eixe dia va arribar a la casa la seua parella sentimental. En eixe moment es va iniciar una discussió entre tots dos i l'home, de nacionalitat romanesa i de 46 anys en aquell moment, va començar a donar-li punyades i patades a la seua dona, també romanesa.

"No satisfet amb les patades i les punyades", relata la sentència, l'home va agafar un pal "amb claus de metall incrustats" i se'ls va clavar fins a en deu ocasions en les cames; per a seguidament, i amb una clau anglesa de 20 centímetres, seguir colpejant-la, fins a provocar-li la mort per "xoc politraumàtic secundari a un tractament toràcic abdominal".

El condemnat, en eixe moment, va eixir al carrer i va sol·licitar ajuda a un conductor que passava per la zona, que va ser qui va avisar la Policia. En el lloc dels fets, l'home va relatar el succeït als agents i va recriminar que la dona feia fel·lacions "a tercers a canvi de diners".

Per tot açò, se'l condemna a una pena de 18 anys de presó per assassinat amb agreujant de parentiu i atenuant de confessió i actuar baix els efectes de l'alcohol.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3016700/0/condemnat-18-anys-preso-lhome-que-va-assassinar-amb-pal-clau-anglesa-seua-parella-elx/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios