'Gènova', disposada a "intervindre el que siga necessari" per a aconseguir unitat en el PP de la província de València
'Gènova', disposada a "intervindre el que siga necessari" per a aconseguir unitat en el PP de la província de València EUROPA PRESS

Així s'ha pronunciat en una entrevista en RNE, recollida per Europa Press, un dia després que Maillo es reunira en la seu nacional del PP amb els dos candidats a presidir el PP en la província de València: Vicente Betoret, actual president provincial, i Mari Carmen Contelles, portaveu en la Diputació de València.

"Estem molt preocupats per la situació del PP de la província València. Ahir vaig tindre una reunió al matí per a tractar de solucionar-ho, no ho aconseguim, anem a seguir intentant-ho", ha manifestat.

El dirigent del Partit Popular ha indicat que, després del que ha passat, la província necessitat unitat i una sola candidatura. En este sentit, ha subratllat que van a intervindre "el que siga necessari" i ha agregat que este dimecres ni tan sols va haver-hi "un acord per a la comissió organitzadora".

La Junta Directiva Provincial del PP de València va rebutjar la proposta de Comité Organitzador del Congrés (COC) presentada pel president de la formació i candidat a la reelecció, Vicente Betoret, la qual cosa obliga a convocar una nova Junta en els pròxims dies per a votar una altra vegada i posar data al conclave provincial, al qual també concorreran Mari Carmen Contelles i María José Penadés.

En ser preguntat fins a quin punt està disposat a intervindre la direcció del PP per a aconseguir eixa unitat, Maillo ha explicat que el partit té "mecanismes necessaris" per a actuar en benefici no solament del partit sinó de la dignitat dels afiliats. Al seu juí, quan es produïx una situació així "açò afecta negativament les expectatives futures".

Consulta aquí más noticias de València.