Contelles reitera la seua intenció d'optar a la direcció del PP de València

Contelles reitera la seua intenció d'optar a la direcció del PP de València

Contelles reitera la seua intenció d'optar a la direcció del PP de València
Contelles reitera la seua intenció d'optar a la direcció del PP de València (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha reiterat este dijous la seua candidatura a presidir el partit a nivell provincial, després de celebrar-se ahir la Junta Directiva en la qual l'actual president del PP de València i candidat a revalidar el càrrec, Vicente Betoret, va perdre la votació de la seua proposta al Comité Organitzador del Congrés, que encara no té data.

Mitjançant el seu compte oficial de Twitter, poques hores després que els seus partidaris en la formació provincial s'imposaren als de Betoret en la votació, Contelles ha compartit un vídeo en el qual assegura estar "molt il·lusionada per la nova etapa en el PP de València".

"Presente la meua candidatura per dos motius: perquè és necessari recuperar l'orgull de ser del PP i perquè necessitem fer junts un projecte per al 2019", destaca la 'popular' en el vídeo. El tuit en el qual ha compartit este missatge inclou els hashtags #FemPartit, #FemProvincia i #QueNadaTePare

Este mateix dijous, el coordinador general del PP i responsable d'Organització, Fernando Martínez-Maillo, ha afirmat que estan "molt preocupats" per la situació del partit en la província de València i ha afegit que la direcció nacional està disposada a "intervindre el que siga necessari" per a aconseguir unitat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3016320/0/contelles-reitera-seua-intencio-doptar-direccio-pp-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios