Puig: "La pedagogia d'armar el canyaret o no hi ha respecte és nefasta però què ha de fer la Comunitat Valenciana?"
Puig: "La pedagogia d'armar el canyaret o no hi ha respecte és nefasta però què ha de fer la Comunitat Valenciana?" EUROPA PRESS

o no hi ha respecte" és "nefasta" però s'ha preguntat "què ha de fer la Comunitat Valenciana?" per a rebre un finançament i inversions justes.

Puig, en una entrevista a Espejo Público d'Antena 3 recollida per Europa Press, ha reclamat: "les decisions han de ser raonables i no basades en la confrontació ni el victimisme".

Així, ha insistit que "no podem estar sempre en la confrontació" però s'ha preguntat què ha de fer la Comunitat Valenciana per a aconseguir el finançament que li correspon. "Esperar a què algú magnànim se'l concedisca?", ha qüestionat.

A més, ha assenyalat que estan en una "situació molt complicada" ara que al PP "l'han renyit" per les seues critiques la falta d'inversions arreplegades en els pressupostos i "fan marxa enrere".

Puig ha assenyalat que el model de finançament actual ha sigut "negatiu" però "l'anterior era més negatiu". Per açò, ha recalcat que "s'ha de trobar una solució" i que "cal situar este debat en el rigor" perquè "no podem estar sempre en la confrontació", ha afirmat.

Consulta aquí más noticias de València.