Comunitat Valenciana

Derroquen l'antiga discoteca Arabesco per a construir una gran superfície d'alimentació

  • L'antiga i mítica discoteca Arabesco, situada en la localitat valenciana de Sant Antoni de Benaixeve, està sent derrocada per a construir una gran superfície d'alimentació i una cadena de restauració, segons ha informat a Europa Press l'alcalde d'este municipi, Enrique Santafosta, qui no ha concretat la firma que es tracta per no tindre en estos moments l'autorització del propietari per a anunciar-ho.
Antiga discoteca Arabesco en Sant Antoni de Benaixeve
Antiga discoteca Arabesco en Sant Antoni de Benaixeve
CEDIDA
Antiga discoteca Arabesco en Sant Antoni de Benaixeve

La discoteca, localitzada en la carretera d'Ademús, quilòmetre 12, es remunta als anys 90. D'Arabesco va passar a cridar-se Queen i Space abans de tancar les seues portes en 2007. Des d'aleshores, tapiada, es troba en estat d'abandó i ha patit actes de vandalisme i pintades.

L'Ajuntament de Sant Antoni va modificar en 2014 el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) per a canviar l'ús dels terrenys en els quals se situa la discoteca.

Després de diversos tràmits, el consistori va rebre una sol·licitud de llicència per a l'enderrocament de la discoteca, que ja va ser concedida. De fet, les obres van arrancar este dimarts, ha concretat el primer edil.

Així mateix, s'ha sol·licitat una llicència per a instal·lar un establiment de restauració de menjar, però encara no s'ha pogut concedir fins que no concloga l'enderrocament i existisca un coeficient d'edificabilitat.

Està previst que les obres puguen concloure's a la fi d'enguany, encara que els terminis estan per determinar. "Com més prompte millor puguen començar a funcionar, més prompte començaran a generar ingressos. Crec que que serà ràpid, podria ser enguany, a finals", ha afirmat Santafosta.

Preguntat al primer edil pels llocs de treball que podrien generar-se amb este projecte, ha comentat que "segur" que "com a mínim" mig centenar, encara que és una cosa que també està per definir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento