Comunitat Valenciana

La compra online de Consum arriba a Alacant capital i amplia el servici a quatre localitats

  • La compra online de Consum està disponible a Alacant capital des d'este mes d'abril, província en la qual la cooperativa també ha ampliat el servici a altres localitats com El Campello, Sant Joan d'Alacant, Mutxamel i Sant Vicent del Raspeig.
La compra online de Consum arriba a Alacant capital
La compra online de Consum arriba a Alacant capital
CONSUM
La compra online de Consum arriba a Alacant capital

Segons ha informat Consum en un comunicat, la cooperativa continua amb el seu pla d'expansió per a estendre el supermercat online als territoris on està implantat, un servici que va iniciar a l'octubre de 2016 per a la ciutat de València, on fa 15 dies va ampliar el servici a onze municipis de l'àrea metropolitana: Alfafar, Sedaví, Benetússer, Mislata, Benimàmet, Burjassot, Xirivella, Picanya, Tavernes Blanques, Alboraia i Paiporta.

La botiga online de la Cooperativa inclou 9.000 referències, entre productes frescos al tall i en safata i varietat de marques. A més, permet triar l'hora i dia d'entrega, per franges d'una hora. Per a garantir l'excel·lència en el servici, Consum disposa de personal especialitzat que selecciona tots els articles de la comanda, "escollint el més adequat, en funció de la seua frescor, qualitat i data de caducitat, amb especial atenció, quan es tracta de productes frescos i refrigerats".

La plataforma electrònica suma tots els descomptes i xec-creix acumulats per al compte de cada soci-client, a través del programa de fidelitat Món Consum, que està 2totalment vinculat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento