Trasmediterránea inicia la connexió Gandia-Eivissa en dues hores amb un buc d'alta velocitat

  • Trasmediterránea ha començat a operar este dimecres entre Gandia (València) i Eivissa (Sant Antoni) amb el buc d'alta velocitat Almudaina Dos que unix les dues localitats en dues hores i que ha eixit a les 16.00 hores amb capacitat per a 714 passatgers i 140 vehicles, segons ha informat la companyia.
Buc que unix Gandia i Eivissa
Buc que unix Gandia i Eivissa
TRANSMEDITERRÁNEA

La freqüència de viatges des de cadascun dels ports es repetiran els dies 12, 13, 16 i 17 d'abril, en un trajecte de dues hores de durada i a l'estiu la companyia preveu seguir operant des de Gandia a Eivissa.

El buc d'alta velocitat tindrà esta Setmana Santa eixides del 12 al 17 d'abril des de Gandia a la vesprada entre les 15.00 i 16.00 hores i d'Eivissa entre les 18.30 i 19.00 hores segons el dia.

Hi ha tarifes per a viatjar des de 40 euros persona i trajecte a bord de l'Almudaina Dos que compta amb acomodació en butaques Preferents i de Classe Turista, servicis classe club amb cafeteria exclusiva, tenda i bars i una gran varietat de productes.

Es tracta de la primera vegada que la companyia opera des del port de Gandia, instal·lacions administrades per l'Autoritat Portuària de València i amb motiu de la primera eixida han visitat el buc l'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez; Capità Marítim de Gandia, José A. Castillo; al costat d'altres autoritats locals i directius de la naviliera.

El director d'Explotació de la companyia, Ramón Piñeiro, ha destacat la importància d'esta línia "perquè unix dos rellevants nuclis turístics del nostre país en dos hores i mitjana. "En Trasmediterránea busquem sempre donar la millor resposta possible als passatgers i esta connexió és una opció més per a aquells eivissencos que vullguen viatjar a la península i un important avantatge per als turistes que volen arribar a la illa", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento