El diputat Miguel Barrachina anuncia la seua candidatura per a presidir el PP de Castelló

  • El diputat nacional del PP i exvicepresident de la Diputació de Castelló Miguel Barrachina ha anunciat este dimecres -a través d'un vídeo i un missatge penjat en xarxes socials- la seua candidatura a presidir el PP provincial i substituir Javier Moliner, qui va donar a conéixer dilluns passat que no es presentarà a la reelecció.
El secretari provincial del PP a Castelló, Miguel Barrachina
El secretari provincial del PP a Castelló, Miguel Barrachina
PPCS

Així, en el seu compte de Facebook, on ha penjat un vídeo, Barrachina agraïx a tots els que en estos dies l'han animat a donar este pas -assegura que li l'han demanat dotzenes de companys- i mostra la seua confiança a estar "a l'altura" dels 532 regidors, 70 alcaldes i milers de militants 'populars' "que cada dia es deixen la pell en els seus municipis i fan del nostre partit el més eficaç instrument de servici a tota la societat de Castelló".

Barrachina, natural de Sogorb, assenyala que estos anys al costat de Javier Moliner li han ensenyat a "estimar cada racó de la província", i afirma que és conscient que les actuals circumstàncies polítiques "reclamen la determinació amb la qual done este pas". "Castelló mereix la pena", afig.

Per la seua banda, el president de la Diputació i del PP provincial, Javier Moliner, preguntat si Barrachina li pareixia un bon candidat (abans que este anunciara que optarà al càrrec) indicava: "Em pareixerà genial el que decidisquen els militants".

Moliner ha realitzat estes declaracions en una roda de premsa en la Diputació en ser preguntat si tenia preferència per algú per a dirigir el partit a partir del pròxim congrés provincial.

COMPTARÀ AMB EL SEU AVAL

L'encara dirigent del PP ha assenyalat que ha de ser la militància del partit la que trie el millor candidat per a substituir-lo, i s'ha mostrat "absolutament convençut" que la decisió que prenguen els militants d'esta província "serà la millor i la que explicarà també segur amb el meu aval".

Sobre este tema, ha apuntat que "és molt saludable que es parle de possibles aspirants i que siguen els militants els que puguen prendre la decisió amb absoluta llibertat".

"FABRISME"

Així mateix, respecte a si tem un retorn del 'fabrisme' amb la seua renúncia a tornar a presidir el partit, ha subratllat que "en la llibertat i en la democràcia mai he tingut por", i quan a si dins de dos anys, quan se celebren les pròximes eleccions, continuarà a Castelló, ha assenyalat que creu que Castelló "és el millor lloc on es pot estar".

Finalment, preguntat per la reacció dels seus companys de partit en assabentar-se de la seua decisió de no tornar a repetir com a president provincial, Moliner ha destacat que entén que hi haja una "certa sorpresa", però també creu que la decisió, "com sempre", ha sigut rebuda "amb molt d'afecte, comprensió i respecte i entenent que és el millor per a tots, doncs ser coherent en la vida i predicar amb l'exemple és una bona cosa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento