El protagonista partirà des de la seua Dénia natal cap a València, Londres, Orà, Viena, Barcelona i Almansa, en un periple com a espia que li farà ser testimoni i actor de trobades galants, revoltes, batalles, intrigues de palau i aventures sense fi. "Un personatge que, malgrat la seua amoralitat, es convertix en tan entranyable com a inoblidable", indiquen.

La novel·la "combina sense pausa l'evocació històrica i l'humor, els viatges i el sexe, les anècdotes i fins i tot les reflexions sobre el misteri de la vida, dins d'un conjunt embriagat de passió i diversió".

A més, "aconseguix amb la plasmació de la vida d'Antoni Cruanyes alçar un fresc monumental i viu, la gran novel·la valenciana i cosmopolita sobre la Guerra de Successió que seguix els passos de l'epopeia dels 'maulets' valencians fins a la derrota d'Almansa".

L'autor, membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, ha publicat dues novel·les històriques sobre l'edat mitjana: 'Les tribulacions d'un espia vell' (Destino, 2006) i 'Escacs de mort' (Bromera, 2010).

Consulta aquí más noticias de València.