Comunitat Valenciana

L'educació aglutina el 37% de les queixes rebudes pel Síndic de Greuges en 2016

  • VALÈNCIA, 11 (EUROPA PRESS)
El Síndic de Greuges entrega la memòria de 2016 en les Corts
El Síndic de Greuges entrega la memòria de 2016 en les Corts
FLICKR CORTS
El Síndic de Greuges entrega la memòria de 2016 en les Corts

Les matèries relacionades amb l'educació suposen el 37% de les queixes rebudes per la Sindicatura de Greuges en 2016, amb 5.259 reclamacions, una xifra que no s'havia aconseguit fins ara, segons ha explicat l'adjunt segon del Síndic de Greuges, Carlos Morenilla, que ha indicat que el volum habitual era d'entre 2.000 i 2.500 queixes relacionades amb assumptes educatius.

Després d'entregar la memòria anual de la Sindicatura al president de les Corts Valencianes, el Síndic, José Cholbi, ha comparegut davant els mitjans al costat del seu adjunt primer, Ángel Luna, i adjunt segon, Carlos Morenilla, qui és responsable de l'àrea d'educació.

Segons ha dit, "determinades disposicions normatives" van generar el passat any una "extrema conflictivitat" que va tindre el seu reflex en les queixes presentades pels ciutadans. Així, del total de 14.143 queixes tramitades pel Síndic en 2016, més de 5.000 corresponen a educació, principalment relacionades amb tres assumptes: l'arranjament escolar en la concertada, la jornada contínua i el programa XarxaLlibres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento