Comunitat Valenciana

Puig mostra el seu "respecte absolut" a la decisió de Moliner i admet que li ha "sorprès"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha admès este dimarts que li ha "sorprès" la decisió del president de la Diputació de Castelló i del PP provincial, Javier Moliner, de no presentar-se a la reelecció al capdavant del partit després de quatre anys i mig dirigint-ho, però ha mostrat el seu "respecte absolut" a les qüestions personals i "a allò decidisca el si intern d'un partit polític".

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació a Castelló, abans de realitzar una visita a l'empresa KERAjet, en ser preguntat per la renúncia de Moliner a optar a la reelecció al capdavant del PP en la província de Castelló per a "cedir el pas a noves persones".

Sobre este tema, el cap del Consell ha manifestat la seua "amistat" amb Moliner i ha mostrat el seu "respecte absolut" a les decisions personals i "a allò que decidisca el partit polític en el si intern".

Preguntat per si li ha "sorprès" el pas donat per l'actual president de la corporació provincial castellonenca, Puig ha afirmat este extrem però ha remarcat que estes qüestions "formen part de la seua llibertat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento