Comunitat Valenciana

Un policia fora de servici deté in fraganti el lladre' d'una botiga d'Elda

  • Un policia nacional d'Elda (Alacant) va detindre 'in fraganti' diumenge passat, quan estava fora de servici, un home de 34 anys que suposadament acabava de robar en una botiga de roba esportiva de la localitat. Després de la detenció, l'agent va descobrir que portava un ganivet de 20 centímetres de longitud.
Un agent enfront de l'establiment
Un agent enfront de l'establiment
CNP
Un agent enfront de l'establiment

Els fets van tindre lloc a primera hora del matí del diumenge en la localitat d'Elda, mentre un agent de la Policia Nacional fora de servici es trobava practicant esport.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, el presumpte autor dels fets havia intentat robar en quatre establiments comercials, concretament en una sabateria, un restaurant i en una farmàcia, després de trencar les portes d'accés o de les vidrieres de tots ells, sense arribar a aconseguir el seu propòsit. Finalment, va aconseguir sostraure d'una botiga de roba esportiva diners i diversos efectes.

En eixe precís moment va ser sorprès per l'agent, qui es va identificar com a policia nacional, i el presumpte lladre va emprendre la fugida, encara que va ser interceptat i detingut pel seu perseguidor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento