Comunitat Valenciana

ACPV convoca els valencians a manifestar-se el 29 d'abril contra els PGE i per a exigir un finançament just

  • Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha convocat els valencians a manifestar-se el pròxim 29 d'abril per a reclamar un finançament "just" per a la Comunitat davant arreplegant "la indignació de la societat davant la discriminació a la qual el Govern l'ha sotmès amb els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE)".
ACPV convoca a manifestar-se el 29 d'abril per un finançament just
ACPV convoca a manifestar-se el 29 d'abril per un finançament just
ACPV
ACPV convoca a manifestar-se el 29 d'abril per un finançament just

Segons ha informat l'entitat cívica en un comunicat, este és un dels actes que ha preparat amb motiu del 25 d'Abril, dia en què es recorda la Batalla d'Almansa. La jornada del dia 29 arrancarà amb una festa per "les radiotelevisions pròpies" en Vivers a les 10.30 hores del matí, la manifestació a la vesprada i un concert a partir de les 20.00 hores de la nit amb Sva-Ters, Ebri Knight, el Diluvi i Smoking Souls.

Després "d'haver aconseguit l'acord per la competència lingüística com a condició per a l'accés a la funció pública", l'entitat es fixa l'objectiu de "recuperar la ràdio i televisió valencianes i el senyal de Tv3 perquè cal posar fi a la censura imposada per l'anterior Govern".

En la 'Festa de les nostres televisions', com han batejat l'activitat, participaran Dani Miquel, el Club Súper 3 i diferents personatges i cantants d'IB3 i de la ràdio i televisions valencianes, a més de tallers de ràdio, cinema, màgia, pilota valenciana o muixeranga.

A més, després de conéixer-se els PGE para 2017 i davant el "espoli fiscal" la Junta Directiva d'ACPV entén que ha d'assumir este sentiment "majoritari" de rebot. "Ja n'hi ha prou de patir una desviació dels nostres recursos que ens impedixen garantir uns servicis socials i unes infraestructures de qualitat i construir un País Valencià modern, just, igualitari, que aposte per la llengua, per la cultura i per un model econòmic amb ocupació estable i de qualitat", assenyalen les mateixes fonts.

"El 29 d'abril hem de dir que ja prou. Només així podrem recuperar el que és nostre: els valencians ens hem de mobilitzar, junts i amb força", han resolt des d'ACPV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento