Comunitat Valenciana

Una detinguda pel robatori en 2014 de teles per a vestits de fallera valorades en 200.000€

  • L'Operació Tela es va iniciar després d'un robatori amb força perpetrat en una empresa situada a la localitat de Moncada.
  • La Guardia Civil va descobrir que una dona s'estava dedicant a vendre teles per a l'elaboració de vestits de fallera d'origen desconegut per la zona de Catarroja.
  • Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Moncada.
Operació Tela
Operació Tela
GUARDIA CIVIL
Operació Tela

La Guàrdia Civil ha detingut una dona per la seua implicació en la sostració de teles en una empresa de la localitat valenciana de Moncada per a confeccionar vestits de fallera valorades en 200.000 euros.

Les investigacions de la batejada com 'Operació Tela' es van iniciar al desembre del 2014, quan la Benemérita va tindre coneixement d'un robatori amb força en una empresa de Moncada. Arran de nombroses gestions practicades, els agents encarregats de l'operatiu van aconseguir descobrir que una dona s'estava dedicant a vendre teles per a l'elaboració de vestits de fallera d'origen desconegut per la zona de Catarroja.

Una vegada es va comprovar que les teles corresponien amb les sostretes en 2014, es va procedir a la detenció d'una dona de 49 anys i de nacionalitat marroquina per la seua implicació en un robatori amb força en el qual es van sostraure teles per valor de 200.000 euros. En l'escorcoll realitzat pels agents en un domicili d'Alfafar es va poder recuperar 64 rotllos de tela.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Moncada, detalla l'Institut Armat a través d'un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento