Comunitat Valenciana

Detingut per amenaçar amb "matar i picar el cap" a un empleat de banca que li va demanar el DNI

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 66 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus, després d'increpar amb matar i "picar-li" el cap a un empleat d'una entitat bancària després de negar-li traure diners en no voler mostrar el seu DNI. A més, en l'escorcoll de seguretat que se li va practicar a l'arrestat se li va trobar una navalla oculta en els seus genitals.

Els fets van ocórrer este dijous sobre les 14.00 hores del migdia, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una entitat bancària del districte de Proveïments on un empleat estava sent amenaçat per un client, explica la Policia en un comunicat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on s'havia produït una forta discussió entre un empleat i un client, ja que este exigia que li realitzaren una extracció de diners d'un suposat compte bancari que tenia en eixa entitat, sense voler mostrar documentació alguna que acreditara la seua identitat.

El treballador del banc li va indicar que sense mostrar el DNI o algun altre document identificatiu no podia entregar-li els diners pel que el client es va posar agressiu i va amenaçar amb picar-li el cap i esperar a què isquera per a matar-lo.

Els agents van localitzar el sospitós en la porta de l'entitat bancària i, després de les indagacions pertinents, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus. En l'escorcoll de seguretat es va localitzar a este home, de nacionalitat espanyola, una navalla, d'uns onze centímetres de longitud, oculta en els seus genitals. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento