Comunitat Valenciana

Menguzzato demana més participació i acords amb la ciutadania en temes com prohibir aparcar en el carril bus

  • La regidora de Protecció Ciutadana en l'Ajuntament de València i responsable de la Policia Local, la socialista Anaïs Menguzzato, ha defès este dijous la necessitat de fomentar la participació i aconseguir acords amb la ciutadania en assumptes de la ciutat que afecten els veïns com la prohibició d'aparcar en el carril bus durant la nit plantejada per la regidoria de Mobilitat Sostenible.
Anaïs Menguzzato durant la roda de premsa
Anaïs Menguzzato durant la roda de premsa
PSPV
Anaïs Menguzzato durant la roda de premsa

Així, ha apostat per "arribar a acords amb els ciutadans" en lloc "d'imposar" decisions i ha avançat que eixe és el plantejament que els socialistes portaran demà divendres a la Junta de Govern Local que celebrarà l'executiu local que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

Menguzzato s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa que ha oferit per a fer balanç de la campanya '5 sentits, 0 accidents', preguntada per les diferències mostrades en el si del govern municipal respecte a la mesura plantejada per Grezzi (Compromís) per a prohibir aparcar en el carril bus durant la nit.

L'edil s'ha manifestat en el mateix sentit que ho va fer dimarts passat la primera tinent d'alcalde i portaveu socialista en el consistori, Sandra Gómez, que va considerar respecte a eixa proposta que "cal parlar molt" i "treballar molt" i va dir que "les coses d'un dia per a un altre no solen eixir bé".

Gómez va indicar que la mesura anunciada per Mobilitat Sostenible "ha generat debat i contraposició" i va assenyalar que no li agradaria "estar en un ajuntament que no busca aliances amb els seus ciutadans i les persones que formen part de la ciutat".

Anaïs Menguzzato ha volgut esta jornada "insistir" en la "posició mostrada pel grup socialista" i ha opinat que la idea de Grezzi "ha d'obrir-se" i ser "un projecte més participatiu". "L'important no és que discutim en el si del govern. Això és el normal. L'important és arribar a acords i això és el que plantegem en el PSOE", ha asseverat.

La responsable municipal ha apostat, en conseqüència, per "arribar a acords amb la ciutadania més que imposar" decisions. "Convencent és com serem innovadors", ha assegurat Menguzzato, que ha insistit que la proposta dels socialistes és "generar acords" para a partir d'ací "estar tots satisfets amb la mesura que prenguem".

POLICIA DEMANA INFORMACIÓ

D'altra banda, l'edil ha destacat que el servici de Policia Local ha sol·licitat al de Mobilitat Sostenible informació dels carrers en les quals està previst dur a terme la citada prohibició per a estacionar en el carril bus a la nit atés que, segons ha dit, no li havia sigut facilitada fins al moment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento