Comunitat Valenciana

Quirónsalud Torrevella programa proves gratuïtes de prevenció en la Setmana de Salut des d'este dilluns

  • L'Hospital Quirónsalud Torrevella (Alacant) celebra esta setmana la tercera edició de la Setmana de la Salut, amb motiu del Dia Mundial de la Salut que es commemora el divendres 7 d'abril. En un comunicat, ha informat que a partir d'este dilluns s'han programat fòrums sobre salut i proves sanitàries gratuïtes.

Estes últimes, que el seu objectiu és detectar a temps malalties com la hipertensió, la diabetis o el sobrepés, es faran en les entrades de l'hospital i dels centres mèdics de Quirónsalud a Oriola, Santa Pola i Marjal, a Crevillent.

Dins del programa s'inclou la campanya gratuïta de diagnòstic precoç de problemes dentals. La iniciativa comprèn revisions gratuïtes bucodentals, mitjançant la sol·licitud de cita prèvia, a la població de la zona de totes les edats i als pacients del centre hospitalari que tinguen alguna molèstia o patologia bucodental.

El període de realització de les revisions serà el dia 5 d'abril, de 10.00 a 12.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores, prèvia cita telefònica. Les persones interessades podran sol·licitar informació en el telèfon 966 92 57 82, en el correu prevencion.trv@quironsalud.es o a través del lloc web http://www.quironsalud.es/torrevieja/es.

També s'organitzarà la recollida de mostres de la Campanya de Diagnòstic Precoç del Càncer de Còlon, amb la realització gratuïta del test de sang oculta en femta. El període d'entrega de 'kits' acaba la setmana del 27 al 31 de març en horari de 10.00 a 12.00 hores i la recollida de mostres serà del 3 al 7 d'abril en el mateix horari.

Els punts de recollida de mostres estaran situats en les entrades de l'Hospital Quirónsalud de Torrevella i dels centres mèdics Quirónsalud d'Oriola, Santa Pola i Marjal.

El director gerent de Quirónsalud, Francisco Fiestras, ha recalcat que "esta iniciativa naix com a conseqüència de l'interés de l'hospital per promoure noves formes de vida entre els ciutadans i s'emmarca dins del treball que fem tot l'any amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de la prevenció i la promoció de la salut".

ACTIVITATS SETMANA DE LA SALUT

Pel que fa a la setmana de la salut, Quirónsalud Torrevella ha informat que este dilluns de 9.30 a 13.00 hores hi haurà una marató de donació de sang. Jornada dedicada a la conscienciació sobre la transcendència de donar, a càrrec del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana, en la sala de reanimació de l'hospital (planta baixa).

Per al dimarts 4 d'abril 10.00 a 12.00 hores es procedirà al mesurar de forma gratuïta de tensió arterial, glucèmia i pes corporal a càrrec de personal sanitari durant tota la setmana en l'Hospital Quirónsalud Torrevella i en els centres mèdics Quirónsalud d'Oriola, Santa Pola i Marjal.

El dimecres 5 d'abril, revisions bucodentals gratuïtes de 10.00 a 12.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores. Prèvia cita telefònica en el 966 92 57 82.

I el divendres 7 d'abril 12.00 a 13.00 hores. Especialistes de la Unitat de Cardiologia d'Hospital Quirónsalud, contestaran les preguntes dels internautes sobre el tema 'Com sobreviure a la febra del running', a través del xat digital del diari Información.

SOBRE QUIRÓNSALUD

Quirónsalud és el grup hospitalari més important d'Espanya i el tercer d'Europa. Està present en 13 comunitats autònomes, compta amb la tecnologia més avançada i disposa d'una oferta superior a 6.200 llits en més de 80 centres, com la Fundació Jiménez Díaz, Ruber, Clínica La Llum, Teknon, Dexeus, Policlínica de Guipúscoa, etc.; així com amb un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional.

Treballa en la promoció de la docència (set dels seus hospitals són universitaris) i la investigació mèdica i científica (compten amb l'Institut d'Investigació Sanitària de la FJD, únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació).

Així mateix, manté un servici assistencial organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l'experiència acumulada en els diferents centres, i la translació clínica de les investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant més de 1.600 projectes d'investigació en tota Espanya i molts dels seus centres realitzen en este àmbit una tasca capdavantera, sent pioners en diferents especialitats com a cardiologia, endocrinologia, ginecologia, neurologia o oncologia, entre unes altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento