Comunitat Valenciana

La 10K Alboraia contra el Càncer esgota les primeres 200 inscripcions a dos mesos de la carrera

  • La carrera 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer, a Alboraia (València) ha esgotat les 200 primeres inscripcions per a la seua sisena edició que se celebrarà el 24 de juny a les 20.00 hores. Com a novetat, enguany l'organització ha regalat als 200 primers dorsals una bandana edició limitada amb el logo de la carrera, obra de Socarrat Studio.
La prova se celebra el 24 de juny a les 20.00 hores
La prova se celebra el 24 de juny a les 20.00 hores
CARRERAS POPULARES
La prova se celebra el 24 de juny a les 20.00 hores

En cada edició, la competició renova imatge i la de la sisena competició es presentarà dimecres que ve 5 d'abril a les 19.00 hores en el Teatre Agrícola d'Alboraia (carrer Cervantes, 3), en un acte que retrà homenatge a Recaredo Agulló, un dels pares de l'atletisme popular a la Comunitat i padrí d'esta prova en la passada edició, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Els 200 primers corredors podran arreplegar les seus bandanes durant l'esdeveniment de presentació de la nova imatge de la 10K Alboraia contra el Càncer en el Teatre Agrícola. L'organització de carreraspopulares.com es posarà en contacte amb els guanyadors perquè el 5 d'abril puguen assistir a l'esdeveniment.

Superada esta xifra, s'obrirà també una opció d'inscripció 'low-cost', sense borsa del corredor, per cinc euros, quatre menys que la general. Estos preus estaran vigents fins al diumenge 4 de juny o fins que s'arribe als 2.500 corredors, nombre de dorsals disponibles per a la prova. A partir de l'endemà, la inscripció general tindrà un preu d'11 euros i la de baix cost de set.

Les inscripcions seguixen obertes en la pàgina web de l'Ajuntament d'Alboraia www.alboraya.org a través de www.carreraspopulares.com, que organitza l'esdeveniment esportiu.

MÉS DE 40.000€ EN CINC ANYS

La 10K Alboraia contra el càncer arrancarà a les 20.00 hores amb eixida en el carrer Senda de l'Aire, al costat de la Ciutat de l'Esport d'Alboraia. La carrera, que s'ha convertit en referent de les cites estivals, té caràcter solidari i part de la recaptació es destinarà a la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia. En les cinc edicions celebrades fins a hui s'ha obtingut més de 40.000 euros.

Igual que en edicions anteriors, este se celebraran les proves infantils en la vespra del divendres 23 de juny. La inscripció a estes carreres per a menors també estarà oberta fins al pròxim 21 de juny, encara que els xiquets que ho desitgen podran apuntar-se el mateix dia de la carrera.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l'Ajuntament, la Junta Local contra el Càncer i Socarrat Studio, i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Segurs, marca d'altres esdeveniments en l'expansió de l'atletisme popular. L'asseguradora valenciana recolza esta prova des de la seua primera edició en 2012.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento