Rajoy clausura este diumenge a València el congrés regional en el qual Bonig serà reelegida presidenta del PPCV
Rajoy clausura este diumenge a València el congrés regional en el qual Bonig serà reelegida presidenta del PPCV PP

El conclave se celebrarà al llarg del dissabte i diumenge, i en ell es produirà la votació de la Presidència del PPCV, a la qual únicament concorre com a candidata l'actual presidenta, Isabel Bonig, després del procés de primàries al que inicialment també s'havia presentat l'expresident de NNGG José Luis Bayo, qui finalment es va retirar de la pugna davant acusacions de falta de joc net a la direcció actual.

El congrés arrancarà el dissabte a les 10.00 hores amb l'informe del Comité Organitzador, la intervenció del president del conclave i l'aprovació del reglament. Posteriorment intervindrà la coordinadora general del PPCV, Eva Ortiz, i es nomenaran les taules de comissió.

Des de les 11.00 hores es debatran les tres ponències, que han sigut batejades com a 'Ruta del nou PPCV', 'Ruta de les persones' i 'Ruta de les oportunitats'. A les 17.30 hores està prevista l'aprovació dels documents i una hora més tard el discurs de la candidata, Isabel Bonig. A les 19.30 hores començaran les votacions i a les 21 hores es proclamarà el resultat.

En la jornada del diumenge està prevista la reunió a les 10.00 hores del Comité Executiu Regional i a les 11.00 hores tindrà lloc la clausura, a la qual assistix el president nacional, Mariano Rajoy.

Consulta aquí más noticias de València.