Comunitat Valenciana

Montiel anuncia que no optarà a revalidar el càrrec de líder de Podem a la Comunitat Valenciana

  • Antonio Montiel, que seguirà com de líder en Els Corts, es va significar a favor d'Iñigo Errejón en la seua disputa amb Pablo Iglesias.
  • En plena campanya va arribar a comparar a Iglesias amb Sadam Husein i Franco, i després es va disculpar.
  • Demana una candidatura unitària, "valencianitzar el partit" i que Podem “no es dessagne en processos interns”.
Antonio Montiel en una imagen de archivo
Antonio Montiel en una imagen de archivo
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES
Antonio Montiel en una imagen de archivo

El secretari general de Podemos-Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Montiel, ha anunciat que no optarà a revalidar en càrrec en el pròxim congrés autonòmic del partit. Montiel, que es va significar a favor de la candidatura de Íñigo Errejón en el congrés estatal, finalment derrotada per la de Pablo Iglesias, ha fet aquest anunci en una entrevista concedida a la Cadena Ser.

En la mateixa ha demanat "valencianitzar" la formació morada i "fugir de personalismes". A més, ha reclamat una direcció integradora i ha afirmat que no és el moment de "acumular càrrecs i poder". Montiel també ha denunciat "un desacoblament" entre el Consell i les necessitats socials i les entitats i una "certa abstracció" del Govern del PSPV i Compromís recolzat per Podem des dels Corts. 

"No vaig a fer campanya per cap candidatura. Solament participaré en actes unitaris, integradors, per un projecte compartit on s'anteposen els interessos de la gent i de la Comunitat", ha comentat el secretari general, que també ha confirmat que seguirà com a líder del grup parlamentari en Els Corts, encara que, si l'assemblea considera que ha d'haver-hi una remodelació en el grup "caldrà debatre-ho", si bé considera que no és "el problema principal". 

"La societat espera que Podem com a força nova que és no es dessagne en processos interns", ha continuat. "Hi ha moltes ganes de no repetir els errors de Vistalegre, per açò entre sectors de Podem es veuria molt bé una candidatura integradora i unitària", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento