El Vall d’Hebron torna a recuperar la xarxa de llum

L’hospital desconnecta els generadors provisionals. Un mes i 10 dies després de quedar-se a les fosques, l’Hospital de la Vall d’Hebron desconnectarà els 27 generadors de què depèn des de l’incident, i es connecta, de nou, a la xarxa general elèctrica.És un procés molt complex i que durarà tot el cap de setmana, aprofitant la baixada d’activitat pel pont. Segons les previsions, ahir al matí es va començar amb el sector de bugaderia, dels menys problemàtics.

Fonts del principal hospital català (hi passen 10.000 persones al dia) van explicar que s’espera un tall «seqüencial, amb una planificació molt estructurada», de manera que s’atendran les urgències i alguns pacients podran ser traslladats de planta i a d’altres «crítics» (diàlisi, UCI...) se’ls posarà bateries pròpies. Si cal, es faran trasllats a d’altres hospitals.

El centre també comptarà amb la unitat materno-infantil, no afectada per l’apagada, que va obligar a anul·lar 1.105 visites o proves. La substitució de cada línia (sectors que es desconnectaran dels generadors i es connectaran a la xarxa general) durarà entre una o dues hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento