Comunitat Valenciana

Associació ADAM i Fundació Hortensia Herrero impulsen el VIII Campus Internacional València Dansa

  • L'associació de dansa ADAM i la Fundació Hortensia Herrero han renovat per tercer any el seu acord de col·laboració per a impulsar de nou el VIII Campus Internacional València Dansa, organitzat per la pròpia associació ADAM. El Campus se celebrarà del 14 al 25 d'agost i tindrà lloc en el Complex Cultural i Esportiu de la Petxina.

Les dues entitats possibilitaran d'esta manera que un total de quinze estudiants de dansa puguen assistir a este campus d'estiu, que en els últims anys esgota les seues places amb molta antelació. S'establiran de nou dos categories d'ajuda. D'una banda, aquelles que cobriran la inscripció i assistència al Campus, per a la qual s'habilitaran deu beques de 550 euros.

D'altra banda, en una segona categoria, es concediran cinc beques per a aquells alumnes que necessiten cobrir també l'estada. Per a cadascuna d'eixes places, la Fundació Hortensia Herrero destinarà 992 euros, detalla la fundació en un comunicat.

Els sol·licitants han de complir una sèrie de requisits si volen optar a les ajudes, com haver viscut almenys el 50% de la seua vida a la Comunitat Valenciana, en la qual també han d'estar empadronats; a més, hauran de complir una sèrie de requisits econòmics i tècnics. Estos últims s'avaluaran en una audició que tindrà lloc el 6 de maig en el Complex Esportiu de la Petxina davant un jurat avaluador especialitzat.

Els interessats a optar a les Beques de la Fundació Hortensia Herrero tenen de termini fins al pròxim 10 d'abril per a sol·licitar-la. Tota la informació del campus i les bases per a accedir a les beques es pot consultar en la web www.valenciadanza.com.

El Campus Internacional València Dansa és una trobada d'estudiants dirigida per la valenciana Gemma Casino Penalba que celebra enguany la seua octava edició. En el seu programa s'inclouen classes de dansa clàssica, tècnica d'hòmens, tècnica de puntes, pas a dos, i diferents tallers de prestigiosos coreògrafs com són Douglas Lee, Demis Volpi, Nacho Duato i Tony Fabre.

PRIMER TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA

A més, la principal novetat en esta edició de 2017 serà la celebració d'un primer Taller de Dansa Contemporània, impartit per Iratxe Ansa i Igor Bacovich, dirigit un grup limitat de 20 estudiants de dansa contemporània de nivell avançat. Esta iniciativa vol atendre la demanda dels estudiants d'esta disciplina i arribar a consolidar-se dins del Campus.

L'equip de professionals del Campus està format per Alicia Amatriain, Clara Blanco, Emanuelle Broncin, Ana Gonzaga, Cristina Maiquez, Fabrice Edelmann, Juan Polo i José Carlos Blanco, a més Ansa i Bacovich, tots ells grans figures del món de la dansa que han desenvolupat la seua formació i posterior carrera professional com a ballarins principals i solistes en companyies com

l'Òpera de Paris, Stuttgart Ballet, Compañía Nacional de Danza, entre unes altres.

El campus va congregar l'any passat a cent estudiants de dansa de diversos països europeus. Com en els anys anteriors, en finalitzar

el Campus se celebrarà una Gala de Clausura en l'Auditori Municipal de Riba-roja de Túria el 25 d'agost.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento