L'investigat pel crim de la CAM acudix per primera vegada a firmar davant el jutge després de quedar lliure
L'investigat pel crim de la CAM acudix per primera vegada a firmar davant el jutge després de quedar lliure EUROPA PRESS

López va ser arrestat el passat 8 de febrer, com a presumpte autor del crim de la seua sogra, que va ser trobada morta el 9 de desembre amb dos trets en el cap en les instal·lacions del concessionari que gestionava el seu gendre, Novocar, a Alacant. El jutge instructor va acordar per a ell presó provisional sense fiança l'endemà passat.

No obstant açò, després de la sol·licitud per part de la defensa de López, l'instructor va decretar la seua posada en llibertat baix fiança de 150.000 euros fa una setmana. A més, com a mesures cautelars li va imposar l'obligació de personar-se en els jutjats tots els dilluns, la prohibició d'eixir del territori nacional i d'acostar-se a les instal·lacions de la seua empresa per a evitar possibles pressions als seus empleats.

L'investigat, que anava acompanyat del seu advocat, José Antonio García, ha arribat a les 12.02 als jutjats i ha entrat sense fer declaracions. Quatre minuts després ha eixit sense realitzar manifestacions als mitjans.

D'altra banda, l'acusació particular que representa Vicente Sala fill ha confirmat a Europa Press que ha presentat este dilluns el recurs de reforma contra la decisió del jutge de deixar en llibertat baix fiança i amb mesures cautelars a Miguel López.

Els seus arguments es basen que no han variat les circumstàncies "essencials" per les quals el jutge va manar a presó l'investigat, cunyat de Vicente Sala fill, per la qual cosa considera que procedix que es mantinga a la presó.

També el fiscal va sol·licitar la passada setmana la volta a presó de López per les mateixes raons, ja que entenia que existix risc de fuga i de pressió als testimonis.

Consulta aquí más noticias de València.