La CVMC proposa una plantilla inicial de 62 persones amb contractes temporals
La CVMC proposa una plantilla inicial de 62 persones amb contractes temporals EUROPA PRESS

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) ha aprovat este dijous la relació de llocs de treball de la mateixa, que inclou 62 contractes de caràcter temporal corresponents en la seua majoria a personal de recursos humans, gestió econòmica, assessorament jurídic i contractació. Esta plantilla es cobrirà amb una borsa de treball fins a les futures proves selectives.

Esta relació de llocs de treball aprovada en la reunió del Consell Rector encara ha de rebre l'autorització definitiva de la Direcció General del Sector Públic, segons ha informat la Generalitat.

La relació de llocs inclou un grup de personal tècnic i d'assistència per a cobrir necessitats urgents de la futura Societat de Mitjans de Comunicació, grup que passarà després a formar part de la plantilla temporal d'esta societat, que està encara en tràmit de constitució i s'espera que en uns dies estiga creada, han precisat les mateixes fonts.

D'altra banda, el Consell Rector ha decidit que les empreses de publicitat finalistes en el procés de selecció del book continuen amb el desenvolupament del nom À./à. (A punt).

Marco exposa les inversions urgents

La directora general de la futura Societat de Mitjans, Empar Marco, ha assistit al final de la reunió del Consell Rector per a informar del full de ruta que s'ha marcat per a les pròximes setmanes i compartir algunes reflexions sobre el model d'empresa en què es treballa.

En este sentit, ha enumerat les inversions tecnològiques urgents que cal fer i els estudis que s'han iniciat per a situar la redacció única a Burjassot. També s'estudia la ubicació de la ràdio en el centre de producció i es treballa en l'elaboració de la plantilla de la societat.

Pressupostos de la CVMC

Arran de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del pressupost de la CVMC desglossat, des del Consell Rector han volgut precisar que els 2,7 milions que es contemplen és per al capítol de personal de la pròpia corporació.

De fet, recalca que el pressupost de la futura Societat de Mitjans de comunicació està per aprovar i desenvolupar, i s'elaborarà a partir de la partida pressupostària inclosa en el capítol 4 de la CVMC, que és de 36,84 milions d'euros. La societat haurà de distribuir esta quantitat entre la seua partida de personal i els gastos de funcionament, com per exemple la producció i compra dels continguts audiovisuals (TV, ràdio i web).

A més, precisa respecte a la compra de béns corrents i gastos de funcionament de la CVMC que són per a infraestructures i inversions tecnològiques necessàries per als mitjans de la corporació i de la Societat de Mitjans de comunicació, així com per a les inversions reals.

Consulta aquí más noticias de València.