La UDEF demana a l'Hospital General de València dades de contractació, adjudicacions i memòries de 2004 a 2014
La UDEF demana a l'Hospital General de València dades de contractació, adjudicacions i memòries de 2004 a 2014 GVA

Així, ho han indicat a Europa Press fonts coneixedores, que han precisat que els agents de la Policia Nacional han demanat al General dades de contractació, d'adjudicacions que es van fer i de memòries de 2004 a 2014, al mateix temps que han assenyalat que esta investigació partix d'una denúncia anterior sobre la gestió de Sergio Blasco.

Les mateixes fonts han afirmat que des de l'hospital s'ha facilitat sense problema als membres de la UDEF tot el que han sol·licitat. En este sentit, la diputada de Sanitat en la Diputació de València, Mercedes Berenguer, ha manifestat la "disposició" de la corporació provincial i del centre sanitari a col·laborar "en el que faça falta per esbrinar què va passar" en el període que s'investiga i "acabar amb eixa època".

La UDEF, que ha realitzat escorcolls també en la Conselleria de Sanitat, està practicant una vintena d'escorcolls en busca de diferent documentació relativa a la investigació dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 6 de València entorn del nebot de l'exconseller Blasco per adjudicacions a empreses privades durant la seua etapa com a gerent de l'Hospital General. En la Conselleria els agents han sol·licitat documentació i expedients pertanyents a etapes de l'anterior govern 'popular'.

Consulta aquí más noticias de València.