Comunitat Valenciana

Onada de registres a València, entre ells en Sanitat, en una causa contra el nebot de Blasco

  • La UDEF està realitzant una vintena de registres en una operació policial dirigida contra Sergio Blasco, exgerente de l'Hospital General de València.
  • Blasco és, a més, nebot de l’exconseller de Solidaritat i de Sanitat empresonat pel saqueig de les ONG.
  • Els agents busquen expedients i diferent documentació.
  • L'operatiu està dirigit pel Jutjat d'Instrucció número 6 de València.
Conselleria de Sanitat
Conselleria de Sanitat
EUROPA PRESS
Conselleria de Sanitat

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF) s'han personat aquest dijous en dependències de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de València per a sol·licitar documentació d'etapes anteriors del Govern del PP.

L'operació que està desenvolupant la unitat policial aquest dijous es dirigeix contra Sergio Blasco, exgerent de l'Hospital General de València i nebot de l’exconseller de Solidaritat, de Sanitat i exportaveu del PP en Les Corts, Rafael Blasco, condemnat pel cas Cooperació, segons han informat fonts coneixedores de l'operació. 

En total, la UDEF està practicant una vintena de registres a la recerca de diferent documentació relativa a la recerca dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 6 de València entorn del nebot de l’exconseller Blasco. 

Un dels registres s'ha practicat en la Conselleria de Sanitat on els agents han sol·licitat documentació i expedients pertanyents a etapes de l'anterior govern popular.

La consellera Montón: és "un nou episodi de la pitjor època"

La consellera de Sanitat de la Generalitat, Carmen Montón, ha assenyalat que aquesta actuació policial retorna a la Comunitat Valenciana a "un nou episodi de la pitjor època". Montón s'ha pronunciat en aquests termes a Elx (Alacant), en declaracions als mitjans, en ser preguntada per l'operació policial que afecta a Sergio Blasco.

Sobre aquest tema, la titular de Sanitat ha explicat que la Policia ha arribat aquest matí per a demanar documentació relativa a períodes del Partit Popular al capdavant del departament i "com no pot ser d'una altra manera" la Conselleria està fent "arribar tot allò que s'està sol·licitant", ha subratllat. 

"Lamentar tenir aquesta etapa fosca encara per esclarir a la Comunitat València", ha manifestat Montón, que no ha donat més detalls perquè ha de ser la UDEF "qui ha d'explicar-ho". "Simplement estem col·laborant perquè se sàpiga la veritat de tot el que va passar temps arrere", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento