Comunitat Valenciana

Acaba el termini per presentar candidatures als Premis Rei Jaume I

  • El dilluns 20 de març finalitza el termini de presentació de candidatures als Premis Rei Jaume I que es concedixen a persones físiques que destaquen en el seu camp de treball i que hagen desenvolupat la major part de la seua activitat professional a Espanya, segons ha informat la fundació en un comunicat.

Els candidats poden ser proposats per investigadors, universitats, reals acadèmies, col·legis professionals, hospitals, empreses, associacions empresarials, escoles de negoci, fundacions i als qui la Fundació Premis Rei Jaume I convide.

Els premis viuran enguany el seu 29 edició i des del seu naixement s'ha premiat a un total de 134 experts, nombres un en els seus camps d'actuació. Els seus sis guardons, dotats amb 100.000 euros cadascun, els convertix en un dels millor remunerats del país.

Els sis guardons estan dedicats a la Investigació Bàsica, Medicina Clínica, Economia, Medi ambient, Noves Tecnologies i Emprenedoria. Els premis es van crear en 1989 baix el patronatge del Rei i, des d'aleshores, cada any expliquen "amb més acceptació". Prova d'açò és l'elevat nombre de candidatures que en cada edició opten als diferents guardons, han destacat en el comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento