Un malentés sobre una oferta d'ocupació en Correus genera aglomeracions a les portes de la seu a València

  • El sindicat CGT ha denunciat que una sèrie de malentesos davant una oferta d'ocupació ha generat aglomeracions a les portes de la seu de Correus a València.
Cues en Correus
Cues en Correus
EUROPA PRESS

En un comunicat, ha explicat que en el matí d'este dijous "s'ha congregat una gran quantitat de persones a les portes de l'oficina principal de Correus davant una oferta d'ocupació que l'empresa ha enviat a través d'un missatge de text molt confús".

Així, explica que a les persones que s'havien presentat els exàmens de consolidació d'ocupació el desembre passat se'ls va enviar el dimecres el següent text: "Correus RRHH informa: Oferix contracte 6 mesos torn de vesprada, 4 hores, si estàs interessat, crida'ns urgent i si no contacta abans del 16/03/17 a les 10.00 hores considerem que no li interessa. Salutacions".

El sindicat assenyala que "l'actual situació de precarietat laboral en este context de crisi estructural ha provocat el col·lapse de les línies telefòniques davant l'allau de telefonades que no va ser prevista ni gestionada des de l'empresa, per la qual cosa nombroses persones s'han presentat des de primera hora del matí en la porta de Correus per a accedir a un dels llocs d'ocupació oferits d'esta manera".

Açò ha derivat, ha indicat el sindicat, "en una descontrolada situació d'estrés materialitzada en una llarga cua tot esperant alguna informació per a l'obtenció de tan anhelat contracte per part d'aquelles persones que són cridades com a últim recurs per a cobrir uns llocs temporals i parcials, ja que les borses d'ocupació de l'empresa, recurs oficial per proveir personal, pareixen estar esgotades".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento