Comunitat Valenciana

Detingut un menor per colpejar un home que li va recriminar que tirara petards

  • Agents de la Policia Nacional han detingut sobre les 2.00 hores de la matinada d'esta nit en el seu domicili de València un jove de 17 anys que va colpejar un home que li havia recriminat que tirara petards en una zona on hi havia molta gent. La víctima, de 42 anys, va ser traslladada a un hospital de València on va ser intervingut quirúrgicament amb 15 punts de sutura.

El menor ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després de propinar una punyada en l'ull a l'home que li havia retret el llançament de petards, informa la Policia Nacional a través d'un comunicat.

Els fets van ocórrer sobre les 2.00 hores de la matinada quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una falla del districte de Marìtim on un home havia sigut agredit per diversos jóvens.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on van esbrinar que, moments abans, un home es trobava en la falla al costat de la seua família, quan uns jóvens van començar a tirar petards en una zona en la qual hi havia molts menors, per la qual cosa es va aproximar als mateixos i els va recriminar la seua actitud i els va manifestar que es marxaren.

Instants després, un dels jóvens es va aproximar a l'home per l'esquena i li va propinar una punyada en l'ull dret. Els agents van esbrinar que els jóvens es trobaven en un parc pròxim pel que es van dirigir al lloc i, després de realitzar diverses gestions, van esbrinar que el sospitós s'havia marxat al seu domicili.

La víctima, després de ser assistida pels servicis sanitaris, va ser traslladada a un hospital de València, ja que presentava un tall en la parpella de l'ull dret, un altre tall en la part inferior i un vesse.

Els policies es van dirigir al domicili on van localitzar el jove i després de realitzar diverses comprovacions el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de lesions. La víctima va ser intervinguda quirúrgicament amb 15 punts de sutura.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a la disposició de la Fiscalia de Menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento