Comunitat Valenciana

L'Institut Valencià de Cultura obri la convocatòria per participar en el programa Curts 2017

  • L'Institut Valencià de Cultura ha obert la convocatòria per participar en el programa de foment de l'audiovisual Curts 2017, que el seu objectiu és la promoció i distribució del curtmetratge valencià per festivals de cinema de tot el món, així com la seua difusió en l'àmbit autonòmic, nacional i internacional. El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 5 d'abril, a través de la plataformes MOVIBETA.

En un comunicat, la Generalitat ha indicat entre els requisits està que el director o directora del curtmetratge ha de ser nascut o resident a la Comunitat Valenciana i que l'empresa productora del curtmetratge ha de tindre la seua seu social en el territori valencià. En el cas de coproduccions, haurà de tindre almenys un 30% del percentatge de la producció.

Així mateix, exigix que el curtmetratge ha d'estar produït amb posterioritat a el 1 de març de 2016 amb una durada màxima del curtmetratge és de 30 minuts, inclosos els títols de crèdit.

El catàleg 'Curts 2017' serà presentat en la sala Berlanga de la Filmoteca i cada producció estarà en la seua versió original, tenint, a més, subtítols en valencià, castellà, anglés i francés, amb excepció de l'idioma de la versió original.

Com a novetat respecte a altres edicions, la promoció i difusió dels curtmetratges en festivals es realitzarà fonamentalment amb el subministrament de claus d'accés per al visionat en línia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento