Sanitat comunica a la Junta de Personal de la Ribera el començament a l'abril de les taules tècniques sobre els treballa
Sanitat comunica a la Junta de Personal de la Ribera el començament a l'abril de les taules tècniques sobre els treballa HOSPITAL DE LA RIBERA

Així ho ha traslladat en un comunicat la Junta de Personal als treballadors del departament, després de la reunió mantinguda el passat 8 de març amb responsables de la Conselleria que, segons asseguren, les van demanar disculpes per la tardança a convocar la reunió, a causa de la negociació del Pla d'Ordenació de Recursos Humans de l'administració sanitària.

Així mateix, els van comunicar que volen respectar "al màxim" les fases del procés i que la comunicació de la fórmula triada "serà dins de l'àmbit institucional, reunides totes les parts implicades: Administració i persona, tant estatutari com a laboral".

La Junta de Personal ha considerar "una mica decebedora" la reunió perquè esperaven que se'ls donara més informació però esperen poder participar "activament" i amb proposats en les taules tècniques que es creuen.

Així mateix, han denunciat els interlocutors de la Conselleria "la campanya publicitària i deslleial que està fent Ribera Salut en les cites de les consultes que s'entreguen als pacients i en les taules d'anuncis i parets de l'Hospital La Ribera". Segons la informació de la Conselleria, l'alta inspecció té obert un expedient i que "pròximament" es resoldrà.

També els van demanar que recolzen l'Unitat del Comissionat amb personal facultatiu perquè valore l'atenció sanitària a la ciutadania i les condicions en les quals es realitza. "Està bé que es fiscalitzen els comptes, però també és important la qualitat assistencial que reben els pacients", assenyalen.

Sanitat va traslladar a la Junta de Personal que en els últims mesos van augmentar les inspeccions als centres en un 200% i que estan augmentant les plantilles el que la normativa deixa.

Consulta aquí más noticias de València.