La Mostra fa dotze anys i inaugura una nova sala

Vint espectacles, la majoria de creació i textos de nous autors, conformen la 12ena Mostra de Teatre de Barcelona, que comença avui amb ‘McBeth (con queso...)’.
Les components de l’obra ‘McBeth (con queso...)’ (Mostra Teatre).
Les components de l’obra ‘McBeth (con queso...)’ (Mostra Teatre).
Les components de l’obra ‘McBeth (con queso...)’ (Mostra Teatre).
Dotze anys de vida i una nova sala per celebrar-ho. D’aquesta forma arrenca la 12ena edició de la Mostra de Teatre de Barcelona, que ha rebut un total de 110 espectacles dels quals ha seleccionat 20 de finalistes, quasi tots classificats dins del teatre social i de compromís.L’Empar Lòpez, directora de la Mostra,va crear-la el 1996 amb la voluntat d’impulsar els nous talents i apropar el teatre al carrer. Per aquesta raó, els muntatges seleccionats es presenten a sis sales de la ciutat. Tot i que la Mostra tindrà com a seu, per primer cop en la seva història, el Teatre del Raval, una sala a la italiana remodelada i de recent inauguració.

A més del Versus Teatre, que és on arrenca la Mostra avui amb McBeth (con queso...), en són seus el Guasch Teatre, l’Antic Teatre i el Tantarantana, on es tancarà el certamen el 9 de novembre amb l’obra Ventdavall.

En aquesta edició, en la que el diari 20 minutos és patrocinador oficial, gairebé la meitat dels muntatges són estrenes d’autors catalans, però destaca també la participació de l’Argentina o de Dublín a la Mostra, una prova de la consolidació del certamen.

* Versus Teatre (c/Castillejos, 179). 21.30 h. Preu: 5 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento